Hoe kan ik starten om mijn formulieren af te schermen met eID of ItsMe?

Gewijzigd op Fri, 30 Sep 2022 om 10:45 AM

De eID module maakt gebruik van de achterliggende inlogservices van de Vlaamse Overheid (ACM-IDM).Deze service wordt onder andere gebruikt door Burgerprofiel. Een traject om ACM-IDM te koppelen aan jouw website, kan opgestart worden door jouw project manager. Deze trajecten hebben een doorlooptijd van +- 6 weken.

Heb je al een Burgerprofiel header en wil je gebruik maken van de eID module? Controleer dan zeker dat jouw Burgerprofiel-header een “gekoppelde” header is. Meer info kan je steeds vragen aan jouw project manager.